Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Προσφορά εκδρομής Τήνου ( Αφορά γονείς της Ε' Τάξης )


ΠΡΟΣΦΟΡΑ TΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΤΗΝΟ

18-20 ΜΑΙΟΥ 2018

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018: Αναχώρηση – Τήνος

Αναχώρηση στις 15:00 από το σχολείο, άφιξη στο λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση  στο πλοίο Theologos, 17:30 αναχώρηση και άφιξη μετά από τέσσερις ώρες στο νησί της Τήνου τακτοποίηση  και φαγητό στο ξενοδοχείο.

Σάββατο 19 Μαΐου 2018: Τήνος - Γύρος νησιού
Πρωινή επίσκεψη στο χωριό Λουτρά, όπου θα ξεναγηθούμε στην Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών και θα γνωρίσουμε την Ιστορία του σχολείου μας. Συνεχίζουμε για το χωριό Βώλαξ, όπου και θα γευματίσουμε, αφού θαυμάσουμε στη διαδρομή μας το Εξώμβουργο από απόσταση (αρχαία Ακρόπολη και παλιά πρωτεύουσα του νησιού, επιβλητικό ενετικό κάστρο). Το χωριό Βώλαξ είναι παλιό μεσαιωνικό χωριό, περιτριγυρισμένο από τεράστιους γρανιτένιους ογκόλιθους, ίσως ηφαιστιογενούς προέλευσης.

Αναχώρηση για να επισκεφτούμε την πρωτεύουσα του νησιού, τη Χώρα και τον Ναό της Μεγαλόχαρης όπου θα έχουμε  τη δυνατότητα να προσκυνήσουμε, να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία και έπειτα να περιπλανηθούμε στα γραφικά σοκάκια και να επισκεφτούμε τα μαγαζάκια στον περίφημο παλιό δρόμο της Παναγίας. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα την πρωτεύουσα του νησιού. Επιστροφή και φαγητό στο ξενοδοχείο.
Κυριακή 20 Μαΐου 2018: Επιστροφή

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο για την υπέροχη ενδοχώρα της Τήνου. Θα περάσαμε από την Καρδιάνη και τα Υστέρνια και θα επισκεφθούμε το παραδοσιακό χωριό Πύργος γενέτειρα του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, επίσκεψη στο μουσείο Μαρμαροτεχνίας (Θεματικό Μουσείο Τράπεζας Πειραιώς) που βρίσκετε δίπλα στη φημισμένη Σχολή Καλών Τεχνών του χωριού, στην οικία του Γιαννούλη Χαλέπα που είναι επισκέψιμο μουσείο, καθώς και νεκροταφείο που θεωρείται από πολλούς ένα ανοικτό υπαίθριο μουσείο. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για το check-out με τελικό σταθμό μας την  Χώρα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για την λειτουργία στο Ναό της Μεγαλόχαρης, βόλτα, ψώνια, καφέ και φαγητό. Στη συνέχεια επιβίβαση στο πλοίο Ekaterini ώρα 18:00, αναχώρηση για Ραφήνα, επιστροφή στο σχολείο.
Τιμή κατ΄ άτομο
140 € σε δίκλινο Δωμάτιο
115€ Παιδιά από 6 – 12 ετών
  40 € Παιδιά έως 5 ετών



Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται:  
·       Η μεταφορά σας με πολυτελή πούλμαν για όλη τη διάρκεια τις εκδρομής (Σχολείο, Ραφήνα, Τήνο, Ραφήνα, Σχολείο)
·       Όλες οι διαδρομές και εκδρομές στο νησί της Τήνου
·       Εισιτήρια πλοίου με την Fast Ferries
·       Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Tinos Beach, www.tinosbeach.gr
·       Δύο πρωινά στο ξενοδοχείο
·       Δύο γεύματα στο ξενοδοχείο 
·       ΦΠΑ


Δεν περιλαμβάνονται:
·       Ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν. 4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/ σουίτας, που έχει εφαρμογή από την 1η Ιανουαρίου 2018 και είναι 1,50 € ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση  
·       Η είσοδος στα μουσεία 
Tinos Beach:  Το ξενοδοχείο απέχει 3χλμ. από τη πόλη της Τήνου. Βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού τα Κιόνια. Έχει δυνατότητα να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό ατόμων. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, μίνι μπαρ.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΠΑΡΟΧΕΣ: Πισίνα, Κήπος, Μπαρ, Εστιατόριο, Σνακ μπαρ, Δωρεάν
 Wi-Fi, Δημόσιος χώρος στάθμευσης, 24ωρη ρεσεψιόν, Χώρος φύλαξης αποσκευών, Θυρωρείο
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ: Μπιλιάρδο, Πινγκ πονγκ, Ιδιωτική παραλία, Παιδική χαρά

Την Εκδρομή θα συνοδεύουν όλοι οι δάσκαλοι της Ε τάξης της σχολής μας.

Ενημέρωση Πληρωμών / Κρατήσεων .

Σας ενημερώνουμε ότι για να ισχύει η κράτηση σας στην εκδρομή μας θα πρέπει οι γονείς της Ε’ Τάξης μέχρι την Παρασκευή,  30 Μαρτίου 2018 να έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους με κατάθεση στο λογαριασμό EUROBANK IBAN GR9202600980000930200881100, με επωνυμία ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ,  το ποσό των 100 ευρώ ως προκαταβολή / εντολή κράτησης .
Στη συνέχεια, τα αποδεικτικό πληρωμής θα πρέπει να σταλούν  άμεσα στο email giannispsaltis@gmail.com με κοινοποίηση στο email του Συλλόγου μας sgkursulines@gmail.com, αναγράφοντας στο θέμα: “ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ” στο οποίο θα αναφέρονται τα εξής στοιχεία: Επώνυμο – Όνομα – Άτομα – αριθμ. παιδιών –Ηλικίες παιδιών – Διεύθυνση –τηλέφωνο και e-mail

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε

ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΑΛΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε
Τουριστικό Γραφείο
Τηλ. 210 3511717 – 210 6667708
Κιν. 6944147765

ή Γκιουρτζίδη Δημήτριο 6976472747