Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Πάρτυ αποφοίτησης ΣΤ' Δημοτικού . Τετάρτη 13/06/2018 (Αφορά Γονείς της ΣΤ')


Με μεγάλη χαρά και την ιδιαίτερη συγκίνηση που ξυπνά μία τέτοια περίσταση, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας σας προσκαλεί στο πάρτυ αποφοίτησης που διοργανώνει την Τετάρτη 13/06 και ώρα 21:00 για το παιδιά της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού.
Για φέτος έχουμε ετοιμάσει μια ξεχωριστή βραδιά, διαφορετική από κάθε προηγούμενη, μία βραδιά αποφόρτισης για τους μικρούς και χαλάρωσης για τους μεγάλους.
- Μετά την καθιερωμένη γιορτή αποφοίτησης του σχολείου μας,
- μετά και από τις συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές που θα ακολουθήσουν στον προαύλιο χώρο,
ετοιμαστείτε για το πάρτι αποφοίτησης της Τάξης 2018!  Τα υπέροχα παιδιά της ΣΤ’ μαζί με τους γονείς τους, θα διασκεδάσουν στον όμορφο εξωτερικό χώρο του Alfa Catering, στην οδό Αγίας Παρασκευής 124, στο Χαλάνδρι (έναντι του ΜΕΤΡΟ Αγ. Παρασκευής)



Όλοι μαζί, γονείς και παιδιά, θα αφεθούμε με χαλαρή διάθεση στη βραδιά, αναπολώντας τις αξέχαστες
εμπειρίες αυτού του ταξιδιού των έξι χρόνων του Δημοτικού, θα αποτυπώσουμε και θα κρατήσουμε αυτές τις στιγμές μας με το PhotoBooth, θα απολαύσουμε νόστιμους μεζέδες και θα δροσιστούμε με τα αναψυκτικά (οι μικροί) και τα ποτά (οι μεγάλοι) του μπαρ, οι δε περισσότερο τολμηροί θα δοκιμάσουν τα βήματά τους στους ρυθμούς της μουσικής, σε μουσικές επιλογές με την υπογραφή του DJ Nikos.


Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα αποχαιρετήσουμε γονείς και παιδιά με τις θερμότερες ευχές μας  να  συνοδεύουν τα όνειρα τους στη συνέχεια του ταξιδιού τους!
Περισσότερες πληροφορίες θα λάβετε σε λίγες μέρες .
Ο χώρος διαθέτει δωρεάν  χώρο στάθμευσης, η πρόσβαση όμως είναι πολύ εύκολη και με το Μετρό (σταθμός Αγίας Παρασκευής)

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού

Επόμενος σταθμός… Γυμνάσιο!!!